fbpx

Naprapat

Boost Health Club
Nacka Strand

Behandlingar

Vi på Boost erbjuder wellness och träning i en fantastisk miljö och finns här för att dela med oss av vår expertis inom träning, hälsa och kostråd.


Naprapatbehandlingens syfte är att minska smärta och besvär samt återskapa kroppens naturliga rörelseförmåga. En naprapat kan behandla besvär såsom musarmbåge, nackspärr, ryggskott, idrottsskador, spänningshuvudvärk och ischias.

Vi tillhandahåller naprapattjänster om du exempelvis behöver:

✓ Få en rörelsescreening och åtgärdsprogram för att optimera din rörlighet, funktion och styrka i kroppen

✓ Behandlingsåtgärder när skadan är framme

✓Åstadkomma en sund och smärtfri vardag

✓ Förebygga skador

Behandlingarna utförs av Linda som är legitimerad naprapat och även Boost Swedens medicinskt ansvariga, och Evelina som är Boosts senaste naprapat-stjärna!

Om naprapati på Boost

Naprapati innebär att korrigera orsaken till att smärta uppstår och naprapaten jobbar med att förebygga och behandla smärtor och funktionsrubbningar som kan uppstå i rörelse- och stödorganen i kroppen. Naprapatbehandlingar leder till bättre funktion och rörlighet i muskler och leder, samtidigt som vi ser att både kropp och knopp mår bättre i samband med en behandling.

 

På Boost erbjuder vi följande behandlingar:

✓ Naprapat
Vanlig och även via Trygg Rygg, Ikano Bostad och försäkring

✓ Kroppsanalys
Inbody 770 kroppsammansättningstest
✓Screening inklusive åtgärdsprogram

✓ Hälsotest

✓ Friskvård
Förebyggande naprapatbehandling och massage

Våra naprapater

Våra naprapater sätter alltid patienten i första rummet och har goda kunskaper inom såväl manuell terapi som träning. De behandlingsmetoder som används är massage, triggerpunktsbehandling, stretching, ledjustering, akupunktur (främst i form av dry needling) samt elektroterapi. Givetvis får du som behöver också råd kring ergonomi, rehabilitering och livsstil.

 

Linda Fuller är Leg. Naprapat och medicinskt ansvarig på Boost Sweden
Hon har 
över 20 års erfarenhet av yrket och har vidareutbildat sig inom bland annat idrottsmedicin, psykologi, fysiologi, nutrition och träning. Hennes hjärta klappar lite extra för just idrottsmedicin och hon har bland annat jobbat på Europatouren i golf och med yttersta eliten och landslag inom innebandy, volleyboll och beachvolleyboll. Själv är hon gammal avdankad beachvolleyspelare med ett nyfunnet (lätt överdrivet) padelintresse. Hon är en social, effektiv och målinriktad person med närhet till skratt och ofta med en ironisk kommentar på tungan.

 

Evelina Lannebjer är Leg. Naprapat och vår nya stjärna på Boost Health Club
Hon tog examen från Naprapathögskolan 2016 och har sedan vidareutbildat sig inom bland annat dry needling, mammamage och styrkelyft. Evelina har spelat basket på elitnivå och i juniorlandslaget och har även hon ett stort intresse för idrott och hälsa. Hon är en energisk, positiv och glädjespridande tjej som ger allt med stort hjärta och engagemang. Med två små där hemma vet hon allt om att effektivisera för att få ihop livspusslet med alla dess komponenter!

Pssst… Du har väl inte glömt att följa upp dina hälsotester?

 

 

Vänligen respektera våra avbokningsregler:

Avbokning mindre än 24 timmar före besöket debiteras.

Av hänsyn till covid-19 har vi överseende med 24-timmarsregeln och ber dig stanna hemma vid minsta symtom. Vi ber dig dock visa respekt gentemot oss och andra kunder genom att avboka så snart du kan.

 

 

Använd ditt friskvårdsbidrag när du bokar behandling eller köper gymmedlemskap på Boost Health Club. Vi samarbetar med Actiway, Wellnet och Edenred.

 

Actiway Friskvårdsbidrag på Boost Health Club
Wellnet Friskvårdsbidrag på Boost Health Club

Vill du veta mer om vårt boutique-gym?