Naprapat

Boost Health Club
Nacka Strand

Behandlingar

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda er vår duktiga naprapat Linda Fuller med över 20 års erfarenhet inom branschen. Linda utför behandlingar  naprapat-, friskvårds- och massagebehandlingar på Boost Nacka Strand.

Vi på Boost erbjuder wellness och träning i en fantastisk miljö och finns här för att dela med oss av vår expertis inom träning, hälsa och kostråd.

Naprapatbehandlingens syfte är att minska smärta och besvär samt återskapa kroppens naturliga rörelseförmåga. En naprapat kan behandla besvär såsom musarmbåge, nackspärr, ryggskott, idrottsskador, spänningshuvudvärk och ischias.

Vi tillhandahåller naprapattjänster om du exempelvis behöver:
✓ Få en rörelsescreening och åtgärdsprogram för att optimera din rörlighet, funktion och styrka i kroppen

✓ Behandlingsåtgärder när skadan är framme

✓ Åstadkomma en sund och smärtfri vardag 

✓ Förebygga skador

 

Behandlingarna utförs av Linda Fuller som är legitimerad naprapat och även Boost Swedens medicinskt ansvariga.

Boka tid här

 

Om naprapati på Boost

Naprapati innebär att korrigera orsaken till att smärta uppstår och naprapaten jobbar med att förebygga och behandla smärtor och funktionsrubbningar som kan uppstå i rörelse- och stödorganen i kroppen. Naprapatbehandlingar leder till bättre funktion och rörlighet i muskler och leder, samtidigt som vi ser att både kropp och knopp mår bättre i samband med en behandling.

Den som arbetar som naprapat erhåller en 4-års universitetsutbildning och praktiktjänstgöring för att sedan få legitimation utfärdat av Socialstyrelsen.

 

På Boost erbjuder vi följande behandlingar:

✓ Naprapati
Vanlig och även via Trygg Rygg, Ikano Bostad och försäkring

✓ Kroppsanalys
Inbody kroppssammansättningstest

✓ Screening inklusive åtgärdsprogram 

✓ Hälsotester

✓ Friskvård:
Förebyggande naprapatbehandling och massage

Vem är vår naprapat?

Vår naprapat Linda erhåller gedigen kunskap inom massage, stretching, triggerpunktsbehandling, rehabilitering, mobilisering och ledjustering.

Vi är extra stolta över att kunna erbjuda er en naprapat med över 20 års erfarenhet och som vidareutbildat sig inom kost, prestation, fysiologi, psykologi och träning. Hon har dessutom ett stort intresse och gedigen karriär inom idrottsmedicin.

Att Linda bland annat arbetat med europatourspelare i golf, landslag inom volleyboll och beachvolleyboll, herreliten i innebandy och många andra elitidrottare gör oss extra stolta över att få ha en så kompetent medarbetare hos oss på Boost.

Linda jobbar också med olika hälsotester för att analysera, åtgärda och följa upp ditt hälsotillstånd. Vår ”InBody770”, en bioimpedansmätare som används för kroppsanalyser och mäter kroppssammansättningen, används flitigt på Boost Health Club och ger användbar information för såväl unga som gamla, aktiva som inaktiva, större som mindre.


Pssst… Du har väl inte glömt att följa upp dina hälsotester?

Boka en tid med Linda, så ordnar vi det.

 

Vänligen respektera våra avbokningsregler:
Avbokning mindre än 24 timmar före besöket debiteras.

Av hänsyn till covid-19 har vi överseende med 24-timmarsregeln och ber dig stanna hemma vid minsta symtom. Vi ber dig dock visa respekt gentemot oss och andra kunder genom att avboka så snart du kan.

 

Använd ditt friskvårdsbidrag när du bokar behandling eller köper gymmedlemskap på Boost Health Club. Vi samarbetar med Actiway, Wellnet och Edenred.

 

Actiway Friskvårdsbidrag på Boost Health Club
Wellnet Friskvårdsbidrag på Boost Health Club

Vill du veta mer om vårt boutique-gym?