Boost Nyheter

Boost i stolt samarbete med Pureness

Vi på Boost vill hjälpa dig att må bra. Vi har därför inlett ett samarbete med Pureness, ett finskt företag som står för nordisk kvalité, som sedan 2008 har tagit fram ett brett sortiment från kosttillskott som magnesium, kollagen och d-vitamin, till superfood och livsmedel som kokosolja och kombucha.


Pureness säljs på Boost Health Clubs och delar av sortimentet är:

Pureness kosttillskott produkter Boost Health Club Pureness kosttillskott produkter Boost Health Club Pureness kosttillskott produkter Boost Health Club

I symbios med Boost vision, ställer vi därför höga krav på våra leverantörer och Pureness uppfyller våra krav på att hålla hög kvalitet i sitt sortiment. Det gillar vi! 

Pureness vision är att ge kroppen de bästa förutsättningarna för god hälsa genom att ha ett sortiment med de renaste näringsämnen. Sortimentet har därför genomgått laboratorietester för att hålla så hög kvalitet som möjligt.

 

Kom in till oss för att spana in bland annat Trippel Magnesium. Ett tillskott som är utsett till ”Årets bästa produkt” som hjälper dina muskler, ditt skelett och ditt nervsystem.

 

Följande utbud finns på Boost Health Clubs:

Boost Health Club träning - Hälsa för kropp och knopp

Jobba på Boost Nacka Strand

Boost Nacka Strand

Har du ett brinnande intresse för hälsa och vill hjälpa andra nå sina mål inom träning? Just nu söker vi en träningscoach till Boost-gymmet i Nacka Strand!
 
Arbetsuppgifter

Att vara träningscoach på Boost innebär att man hjälper medlemmarna nå sina mål. Alla coacher har medlemmar de ansvarar för individuellt och tar samtidigt gemensamt ansvar för att coacha dem.

Att ingå i Boost-teamet innebär att man tillsammans upprätthåller och arbetar efter konceptets alla delar. Vi har ett stort fokus på kundnöjdhet, service och kundnytta när vi följer upp våra medlemmar och teamet jobbar ständigt med att uppnå detta.

Alla träningscoacher på Boost arbetar enligt rullande schema måndag till söndag.
Personalansvarig chef är anläggningens platschef, tjänsten avser anläggningen i Nacka Strand.

Start: Snarast möjligt, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid/deltid

Vi söker dig som

 • Har ett stort intresse för träning
 • Ansvarsfull och utåtriktad
 • Har säljerfarenhet
 • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Goda kunskaper i engelska i tal
 • Att gilla ta ansvar samt hålla en god ordning för både våra medlemmar som kollegor


Egenskaper vi värdesätter

 • Person som brinner för träning & friskvård
 • God kommunikatör som gillar att coacha
 • Social kompetens
 • Intresserad av sälj och kundvård
 • Gillar att arbeta flexibla tider


Meriterande

 • Tidigare erfarenhet från annat serviceyrke
 • Utbildning eller erfarenhet av kost eller träning

Om Boost
Vårt koncept bygger på snabb och enkel träning. För oss är det viktigt att våra kunder uppnår sina mål. För att vi skapa förutsättningar för det arbetar vi med ett enhetligt träningskoncept. Teamet som arbetar på anläggningen ansvarar gemensamt för konceptet och att anläggningen håller en hög kvalité.

I konceptet ingår att arbeta med intelligenta maskiner och enhetliga träningsprogram. Alla våra möten med våra kunder följer samma struktur och uppföljning sker löpande för att säkerställa att kunderna når uppsatta mål.

Vi vill uppnå en familjär och exklusiv känsla där kundrelationer har stort fokus och därför har vi ett begränsat antal medlemmar per anläggning.Vår träningsmiljö präglas av en hotellkänsla där vi bland annat tillhandahåller handdukar, hygienartiklar, frukt, dryck och snacks. På vardagar serverar vi frukost och ser detta som en av flera initiativ för att skapa nätverksmöjligheter för våra kunder. 

 
Skicka ditt CV och personligt brev till personen nedan med ämnesrad "Jobb: Träningscoach"
Patrik, VD på Boost Health Club
patrik@boostsweden.se

Jobba på Boost Västerås

Boost Kopparlunden
Brinner du för träning och vill hjälpa andra nå sina mål inom träning? Just nu söker vi en ny kollega till Boost-gymmet i Västerås!

Om arbetet som träningscoach på Boost Health Club

Att vara träningscoach på Boost innebär att man hjälper medlemmarna nå sina mål. Alla coacher har sina ansvarskunder och tar samtidigt gemensamt ansvar för att coacha dem. Att ingå i Boost-teamet innebär att man tillsammans upprätthåller och utvecklar konceptets alla delar. Vi har ett stort fokus på kundnöjdhet, service och kundnytta när vi följer upp våra medlemmar och teamet jobbar ständigt med att förbättra och utveckla konceptet för att uppnå detta.

Alla coacher på Boost arbetar enligt rullande schema måndag till söndag.
Denna tjänst avser vår anläggning i Västerås (Kopparlunden). Personalansvarig chef är anläggningens platschef.

Start: 12 oktober 2020

Omfattning: Heltid, tillsvidare
 

Vi söker dig som

 • Har ett stort intresse för träning
 • Ansvarsfull och utåtriktad
 • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Goda kunskaper i engelska i tal
 • Att gilla ta ansvar samt hålla en god ordning för både våra medlemmar som kollegor

Egenskaper vi värdesätter hos våra träningscoacher

 • Person som brinner för träning & friskvård
 • God kommunikatör som gillar att coacha
 • Social kompetens
 • Intresserad av sälj och kundvård
 • Gillar att arbeta flexibla tider

Meriterande

 • Tidigare erfarenhet från annat serviceyrke
 • Utbildning eller erfarenhet av kost eller träning

Om Boost
Vårt koncept bygger på snabb och enkel träning. För oss är det viktigt att våra kunder uppnår sina mål. För att vi skapa förutsättningar för det arbetar vi med ett enhetligt träningskoncept. Teamet som arbetar på anläggningen ansvarar gemensamt för konceptet och att anläggningen håller en hög kvalité.
I konceptet ingår att arbeta med intelligenta maskiner och enhetliga träningsprogram. Alla våra möten med våra kunder följer samma struktur och uppföljning sker löpande för att säkerställa att medlemmarna når uppsatta mål.
Vi vill erbjuda en familjär och exklusiv känsla där kundrelationer har stort fokus och därför har vi ett begränsat antal medlemmar per anläggning.
Vår träningsmiljö präglas av en hotellkänsla där vi bland annat tillhandahåller handdukar, hygienartiklar, frukt, dryck och snacks. På vardagar serveras frukost för medlemmarna och ser detta som ett initativ för att skapa nätverksmöjligheter för dem.

Kontaktperson: Therese, platschef på Boost Health Club Västerås.

Maila ditt CV och personliga brev till therese@boostsweden.se. Märk din ansökan med "Jobbansökan: Coach".

Information till våra medlemmar gällande Coronaviruset.

Vi värnar om våra medlemmar och medarbetare och behöver därför förstärka våra förhållningsregler.

Det viktigaste gemensamma ansvaret vi nu har är att vid minsta lilla symptom på sjukdom, även lindrig sådan, att stanna hemma, det gäller strikt för både medlemmar samt medarbetare. Fortsatt gäller karantän i två veckor för de som rest/mellanlandat i de riskzoner som folkhälsomyndigheten samt UD utpekat.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/reserekommendationer-fran-ud/

Vi kommer som det ser ut i dagsläget att fortsätta hålla öppet. Till skillnad från SATS som är en stor aktör i Norden och som valt att stänga sina anläggningar är vårt mål att fortsätta hålla öppet. Vi är en stängd medlemsklubb, med betydligt färre medlemmar. Vi gör bedömningen att vi därför lättare kan bibehålla en miljö med lägre risk för smittspridning. 

 • Vår ordinarie dagliga städning fortgår. Utöver det kommer vi dagligen desinficera hela lokalen. 
 • Sanering av handtag, toalett, ledstänger, receptionsdisk, bord, konditionsmaskiner osv utförs 1 gång per timme.
 • Vi hälsar just nu på varandra utan kramar och handslag.
 • Vi har upprättat en krisplan på hur vi agerar om någon medlem eller medarbetare konstaterats smittad av Covid-19
 • Ta del av uppsatt information om rutiner.
 • Använd flaska med rengöring som ska användas under hela era pass som vi har ställt ut på nedre plan. Ni tar den rena flaskan och rengör handtag samt displayer under hela er vistelse hos oss. Ställer därefter använd flaska på utsatt plats

Till sist vädjar vi till alla både medlemmar och medarbetare att ta sitt personliga ansvar stanna hemma vid symtom på sjukdom samt håll en god handhygien.

Vid frågor kontakta gärna mig

Med vänliga hälsningar,

Patrik Olsson
VD, Boost Sweden

Telefon: 073-342 87 20
E-post: 
Patrik@boostsweden.se
Hemsida: 
https://boostsweden.se

Boost i Västerås startar samarbete med Foodbox

Boost Kopparlunden

Nu har du som medlem möjlighet att köpa bra färdiglagade rätter hos oss. Foodbox är ett koncept med flertalet färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill äta sunt och ha koll på sitt kaloriintag. Perfekt att ha till hands när tiden inte räcker till för att laga mat. 

Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt längre. Foodbox arbetar bara naturliga råvaror i sina produkter.