Nyheter

Nyheter

3 december, 2019

Intresserad?

Som medlem hos oss på Boost Health Club ingår alltid personlig tränare när du tränar, du har fri tillgång till handduk, dusch-, hår- och hudvårdsprodukter. Vi serverar frukost alla vardagar och utöver det finns fri tillgång till kaffe, snacks, vatten och frukt. Utöver detta har vi som du säkert sett en fantastisk miljö och vi är kända för att ha en familjär atmosfär.

När du blir kund hos oss så tar våra personliga tränare ett individuellt möte med dig för att ni tillsammans ska ta fram de mål du vill ha med din träning. Därefter görs en omfattande kroppsanalys och ett personligt träningsprogram tas fram, vilket ligger till grund för den träningsplan som du sedan får. Sedan är det bara att komma igång med din träning och vår personal är där varje träningspass för att motivera, coacha och hjälpa dig nå dina mål. Du kommer löpande ha individuella uppföljningar och göra nya kroppsanalyser för att du på så sätt ska kunna mäta och se din utveckling.

För att kunna använda denna sida fullt ut måste du godkänna att vi använder cookies. Du kan läsa mer om våra cookies i följande länk: - Cookie policy

Jag accepterar