Nyheter

Nyheter

12 juli, 2019

Träffa oss i Nacka Forum den 27e och 28e Juli

På Boost Health Club ingår personlig tränare i priset.

Är du redo för en livsstilsförändring? Vi hjälper dig att komma igång och coachar dig mot dina mål. Snabb effektiv träning med intelligenta och individuellt anpassade maskiner som ger en extremt effektiv träning. Harmonisk miljö med en familjär atmosfär där du kan finna lugnet efter träningen i vår lounge med fantastisk sjöutsikt. Kontinuerliga uppföljningsmöten där vi pratar om din träning samt gör en kroppsmätning för att se var du befinner dig just nu!

Vi har ett begränsat antal medlemmar, är DU en av dom som får en plats på Boost Health Club? För mer information och en fri kroppsanalys kontakta Emelie på emelie@boostsweden.se eller ring 0703996980 

 

För att kunna använda denna sida fullt ut måste du godkänna att vi använder cookies. Du kan läsa mer om våra cookies i följande länk: - Cookie policy

Jag accepterar