Nyheter

Nyheter

25 november, 2016

Boost öppnar sin första Private Health Club i Kopparlunden, Västerås

Under våren 2017 öppnar Boost Private Health Club sin första klubb i Kopparlunden i Västerås. Klubben består av Boost hela koncept med två Boost-loopar bestående av allround loop och strenght loop. Som hos alla Boost klubbar ingår även hög service, personlig coach, personlig träningsplan, handduk, kroppsscanning och fri frukost på utvalda dagar. 

Kopparlunden är ett av Västerås mest dynamiska områden. En industrihistorisk miljö med flera restauranger och caféer, ett ekologiskt bageri, konferensanläggning, hotell m.m är bara några av exemplen. Den direkta närheten till E18 och Cityringen gör också området lättillgängligt ur logistisk synpunkt, samtidigt som Västerås City med hela dess utbud av butiker, resturanger och service också finns på gångavstånd.

För att kunna garantera våra medlemmar hög service, korta köer och personlig coachning är antalet medlemmar begränsat till 425. Därefter gäller kösystem.

Ansök om medlemskap

Välkommen till Boost Kopparlunden! Vi ser fram emot att coacha dig.

För att kunna använda denna sida fullt ut måste du godkänna att vi använder cookies. Du kan läsa mer om våra cookies i följande länk: - Cookie policy

Jag accepterar